Gebroken nekwervel Manquillo na 'horrorval'

Reacties

Javi Manquillo heeft aan het Copa del Rey-duel met stadgenoot Real Madrid (0-2 nederlaag) een gebroken nekwervel overgehouden. De vleugelverdediger van Atlético kwam erg pijnlijk ten val na een botsing met Cristiano Ronaldo.

Gebroken nekwervel Manquillo na 'horrorval'

Het seizoen zit voor Manquillo (19) vooralsnog niet mee. De jonge back komt (nog) niet in de plannen voor van Diego Simeone, hoewel Manquillo het bekerduel mocht starten, hetgeen pas zijn vijfde duel betekende van het seizoen. Na één helft zat zijn optreden er al weer op. Na een botsing met Cristiano Ronaldo, die geel kreeg voor de actie, kwam de verdediger pijnlijk ten val op zijn hoofd en nek. Op internet werd al gesproken van een 'horrorval'.

In de tweede helft werd hij vervangen door Simeone's eerste keuze op de rechtsbackpositie, Juanfran. Manquillo moest meteen voor onderzoek naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij aan de val een gebroken nekwervel heeft overgehouden. De Spanjaard moet volgens de clubwebsite vier tot zes weken een brace dragen.

Ronaldo hielp zijn slachtoffer net voor rust naar de kant, maar werd bij het rustsignaal vanuit het publiek bekogeld met een aansteker. Dat kan voor Atlético Madrid nog een vervelend gevolg krijgen. Iker Casillas nam het op voor de supporters van Atlético. 'Er is altijd iemand die het imago van een club als Atlético Madrid wil schaden. Maar die ene persoon representeert niet de hele supportersgroep', vertelde de doelman op de clubwebsite van Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.