Garde: 'Nog nooit met zo'n onzekere groep gewerkt'

Reacties

Een gebrek aan zelfvertrouwen breekt Aston Villa op, zegt manager Rémi Garde. Op bezoek bij Norwich City zette de club uit Birmingham de reeks zonder overwinning door (2-0 nederlaag). Aston Villa heeft in de Premier League achttien achtereenvolgende duels niet gewonnen.

Garde: 'Nog nooit met zo'n onzekere groep gewerkt'

'Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit met zo'n onzekere spelersgroep gewerkt', zei de Fransman na afloop tegen The Birmingham Mail. De opvolger van de eerder dit seizoen ontslagen Tim Sherwood weigert te geloven dat een gebrek aan kwaliteit de oorzaak is van de dramatische reeks.

'Ik denk niet dat het daaraan ligt. Mijn spelers spelen zonder zelfvertrouwen en dan maak je technische fouten en ben je niet vrij in je hoofd.' De hekkensluiter kijkt tegen een achterstand van vier punten op nummer negentien Sunderland aan. Zaterdag ontmoeten de twee laagvliegers elkaar in het Stadium of Light.

Aankopen moeten voor de ommekeer zorgen. Garde gaat in januari de transfermarkt op, zo gaf hij aan. 'Ja, we moeten het team versterken en hebben vers bloed nodig.' Of dat ten koste gaat van Leandro Bacuna is nog maar de vraag, de 24-jarige Nederlander kwam dit seizoen tot dertien optredens in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.