Gaitán vervolgt zijn carrière bij Atlético Madrid

Reacties

Atlético Madrid neemt Nicolás Gaitán over van Benfica. De clubs hebben een akkoord bereikt over een transfersom, binnenkort rondt de speler zelf zijn overgang af.

Gaitán vervolgt zijn carrière bij Atlético Madrid

Vijftienvoudig international Gaitán (28) is nu nog met Argentinië op het toernooi om de Copa América actief, maar handelt direct na terugkomst in Europa de laatste formaliteiten af rond zijn transfer. De Madrilenen betalen naar verluidt 25 miljoen euro voor de spelverdeler, die de laatste zes seizoenen bij Benfica onder contract stond.

Gaitán ontpopte zich de laatste jaren tot het creatieve brein van de Portugese topclub die de laatste drie seizoenen kampioen werd. Hoewel hij weinig scoorde, verzorgde hij veel assists en creëerde hij een hoop kansen voor zijn ploeg. Ook in de Champions League had hij met vier treffers en drie assists in acht duels een hoog rendement.

Benfica betaalde zes jaar geleden ruim acht miljoen euro voor de Argentijn aan Boca Juniors. Een halfjaar geleden verlengde hij zijn verbintenis in Lissabon nog tot medio 2019.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.