Fraser wil in iedere linie versterking zien bij ADO

Reacties

ADO-trainer Henk Fraser hoopt dat de revival van de Hagenaars ook zijn uitwerking heeft op volgend seizoen. De coach die zijn ploeg sinds het opvolgen van Maurice Steijn van de achttiende naar de negende plaats gidste, dringt aan op versterking.

Fraser wil in iedere linie versterking zien bij ADO

'Hopelijk heeft het invloed op de komende weken, als we de selectie willen versterken, dat spelers net een extra stimulans hebben om voor ons te kiezen. In elke linie is versterking noodzakelijk, om volgend seizoen niet in de problemen te komen', hoopt Fraser dat de positieve stemming rondom de club potentiële doelwitten kan overtuigen.

Inmiddels heeft ADO de lijstjes klaarliggen. Doelman Robert Zwinkels (31) kan voor drie jaar bijtekenen, terwijl verdediger Tom Beugelsdijk (23) komende week met de club in gesprek gaat. Daarnaast wil ADO doelman Mickey van der Hart (19) huren van Ajax.

Voor het middenveld heeft de club haar oog laten vallen op Maikel Kieftenbeld (23), Evander Sno (27) en Ryan Koolwijk (28), terwijl Xander Houtkoop (25) en Romeo Castelen (31) als versterkingen voor de aanval worden beschouwd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.