Fraser: 'Wat ik dacht van de arbitrage? Het zijn prutsers'

Reacties

Na het gelijkspel bij FC Dordrecht heeft Henk Fraser uitgehaald naar scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De trainer van ADO Den Haag voelt zich bestolen.

Fraser: 'Wat ik dacht van de arbitrage? Het zijn prutsers'

'Wat ik dacht van de arbitrage? Het zijn prutsers', liet Fraser na de wedstrijd weten tegen FOX Sports. 'Ze zullen er best wel weer een reden voor hebben waarom onze goal afgekeurd is. Over die handsbal hoor ik ook alweer dat hij hem op zijn bovenarm kreeg, maar in mijn optiek ging hij met zijn arm naar de bal.'

In de eerste helft leek ADO Den Haag na kolderiek verdedigen van FC Dordrecht op voorsprong te komen via Oleksandr Iakovenko, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Eerder in de wedstrijd werd een handsbal van Joris van Overeem niet bestraft met een strafschop.

Gözübüyük kon wat Fraser betreft niet terugkijken op een goede wedstrijd. 'Ik heb nog meer moeite met de manier waarop hij aan de wedstrijd begon. Door zijn weinig geconcentreerde start liep het duel bijna uit de hand. Het was duidelijk dat Dordrecht de strijd erin zou gooien en daar is hij heel matig mee omgegaan.'

ADO Den Haag blijft door het doelpuntloze gelijkspel veertiende staan, maar de ploeg van Fraser kan zondag nog een plek dalen als Go Ahead Eagles thuis wint van Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.