Frankrijk heeft duo terug voor WK-finale, surprise in de spits blijft uit

Reacties

Bondscoach Didier Deschamps houdt voor de WK-finale vast aan zijn vertrouwde formatie. Dat betekent dat Olivier Giroud in de spits staat en dat Dayot Upamecano en Adrien Rabiot terugkeren in de basis.

Frankrijk heeft duo terug voor WK-finale, surprise in de spits blijft uit
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
ns
3 - 3
Frankrijk
Frankrijk

Upamecano en Rabiot moesten de halve finale tegen Marokko laten schieten wegens griepverschijnselen. Ibrahima Konaté en Youssouf Fofana startten bij hun afwezigheid in de basis, maar in de finale tegen Argentinië verschijnen de verdediger van Bayern München de middenvelder van Juventus weer aan de aftrap.

Voorin heeft Deschamps geen wijzigingen aangebracht. Op de training van zaterdag oefende de bondscoach met Marcus Thuram in de basis als mogelijke vervanger van Giroud. Een surprise in de voorhoede blijft echter uit. De topscorer aller tijden van Les Bleus start gewoon aan de zijde van Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé.

Opstelling Frankrijk: Lloris; Koundé, Varane, Upamecano, Theo Hernández; Tchouméni, Rabiot; Dembélé, Griezmann, Mbapppé; Giroud,

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.