Foor heeft langste tijd gehad bij NEC: 'Ik wil hogerop'

Reacties

Navarone Foor vertrekt na dit seizoen vrijwel zeker bij NEC. De middenvelder is in het bezit van een aflopend contract en weigert die verbintenis vooralsnog te verlengen.

Foor heeft langste tijd gehad bij NEC: 'Ik wil hogerop'

De 24-jarige Foor debuteerde in augustus 2011 in het eerste elftal van NEC, waar hij tevens de jeugdopleiding doorliep. Na vijf jaar deel uitgemaakt te hebben van het eerste elftal vindt de aanvallende middenvelder het tijd om een transfer te maken, vertelde hij aan FOX Sports na de 2-0 nederlaag bij Excelsior.

'Ik wil verder kijken. Iedere speler heeft ambities. Nu ligt alle focus op NEC, ik wil het jaar mooi afsluiten en ik laat alle opties open. NEC is mijn club, maar zoals ik al zei heeft iedereen ambities. Iedereen wil hogerop, ik ook. Ik zit al een tijdje bij NEC en heb hier ups en downs meegemaakt en nu wil ik gewoon hogerop', benadrukte Foor.

Foor is na Christian Santos en Rens van Eijden de derde speler die zijn aflopende contract niet wil verlengen bij NEC. Daarnaast heeft trainer Ernest Faber al meerdere gesprekken gevoerd met FC Groningen, waardoor er een leegloop aanstaande lijkt in Nijmegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.