Fledderus in nachtmerrie met open eind door zware blessure

Reacties

Heracles Almelo moet het lang stellen zonder Mark-Jan Fledderus. De 33-jarige verdediger annex middenvelder kreeg dinsdagmidddag te horen dat de achterste kruisband van zijn linkerknie is gescheurd en is nog in onzekerheid over de duur van de revalidatieperiode.

Fledderus in nachtmerrie met open eind door zware blessure

Fledderus liep de blessure zaterdagavond op tijdens de met 3-1 verloren wedstrijd bij Excelsior. 'Ik heb de wedstrijd wel uitgespeeld maar eigenlijk kon ik niets meer. Je hoopt altijd dat het meevalt, maar dit is natuurlijk wel een enorme domper', reageert de pechvogel, die bij een 3-0 achterstand inviel, op de clubwebsite.

De routinier liep tijdens de tweede helft zijn knieblessure op, waarna hij met de nodige moeite het eindsignaal haalde. Omdat alle wissels al verbruikt waren, bleef hij binnen de lijnen, terwijl hij nauwelijks meer kon lopen.

Fledderus, die een aflopende verbintenis heeft bij Heracles, weet nog niet precies hoe lang hij moet revalideren. 'Bij een voorste kruisband weet je dat het revalidatietraject zes tot negen maanden vergt, bij mijn achterste kruisband is het nog even afwachten. Ik ga de komende dagen met de dokter in overleg en dan zien we wel verder. Het gaat in elk geval een tijd duren, maar ik ga er uiteraard alles aan doen om zo snel mogelijk weer fit te worden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.