Fitte Barazite zet in op langer verblijf bij selectie Monaco

Reacties

Nacer Barazite heeft zaterdag zijn rentree gemaakt bij AS Monaco. Met de reserves, uitkomend op het vierde niveau, speelde de voormalige aanvaller van onder meer Jong Oranje, Arsenal en Vitesse vijftig minuten mee tijdens het competitieduel bij Pau (0-0).

Fitte Barazite zet in op langer verblijf bij selectie Monaco

'Heerlijk om na zo'n lange tijd weer te spelen', reageert Barazite (23) tegenover Voetbal International. Zijn laatste duel in officieel verband speelde hij vorig jaar mei voor Austria Wien, dat hem destijds voor een half seizoen had teruggehaald. Nadien kampte Barazite met een hardnekkige knieblessure.

De verwachting is dat de Marokkaanse Nederlander, die sinds ongeveer een maand volledig met de A-selectie van AS Monaco meetraint, niet zal vertrekken deze transferwindow. Ook al was het vorige zomer nog de intentie van alle partijen om de samenwerking te beëindigen.

Voor trainer Claudio Ranieri speelde Barazite geen rol in de sportieve plannen. Of de zware blessure van Radamel Falcao diens perspectieven heeft veranderd, is afwachten.

Of er mogelijkheden lonken bij de hoofdmacht van trainer Claudio Ranieri valt te bezien. 'Ik train iedere dag mee, dus ik kan het dagelijks laten zien', is Barazite voorzichtig. 'Wie weet dat ik de kans krijg me te bewijzen. Op dit moment geniet ik vooral dat ik weer volledig kan trainen. Het enige dat ik nu weet is dat ik op de training kan proberen een kans te verdienen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.