Barazite scoort tijdens zege Austria Wien in Malmö

Austria Wien heeft zijn eerste overwinning geboekt in de groepsfase van de Europa League. Na de 2-1 thuisnederlaag tegen Metalist Kharkiv won het nu met dezelfde cijfers bij Malmö FF.

Nacer Barazite was weer eens de gevierde man bij Austria Wien. In de zeventiende minuut zette hij de bezoekers op voorsprong met een hard schot, na een voorzet van Zlatko Junuzović. Het betekende alweer zijn negende doelpunt dit seizoen in de Europa League.

Negen minuten voor rust stelde Alexander Grünwald de zege veilig voor de ploeg uit Oostenrijk. Junuzović speelde Florian Klein vrij, die behield het overzicht en stelde Grünwald in staat de 0-2 binnen te schuiven. Mathias Ranégie kopte acht minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer binnen, maar kon niet meer voorkomen dat Austria Wien drie punten mee naar huis nam.

Austria Wien heeft nu drie punten uit twee wedstrijden, waardoor het derde staat achter AZ en Metalist Kharkiv. Die ploegen hebben vier punten. Malmö FF staat vierde met nul punten. Foto: VI Images