Fischer en Boilesen sluiten aan bij groepstraining Ajax

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer had donderdag de beschikking over zijn volledige selectie. De hoofdcoach van de huidige koploper van de Eredivisie kon weer een beroep doen op Viktor Fischer en Nicolai Boilesen, die aansloten bij de groepstraining.

Fischer en Boilesen sluiten aan bij groepstraining Ajax

Fischer werd afgelopen weekend uit voorzorg buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het competitieduel met AZ (3-0 overwinning). Hij liep in aanloop naar die wedstrijd lichte hamstringklachten op, waardoor De Boer ervoor koos om Mike van der Hoorn als zijn vervanger mee te nemen.

Ook Boilesen behoorde zondag niet tot de wedstrijdselectie. De 23-jarige linksback komt niet meer voor in de plannen van De Boer en mag daarom vertrekken uit Amsterdam. Hij kreeg volgens De Telegraaf van de clubleiding de toestemming om af te reizen naar Italië, waar hij de onderhandelingen mocht starten met Genoa. Tot een akkoord kwam het tot dusver niet, getuige zijn terugkeer op het trainingsveld in Amsterdam. Boilesen is in het bezit van een medio 2016 aflopende verbintenis.

Komend weekend neemt Ajax het op tegen Willem II. De Tilburgers zijn zaterdag de tegenstander in het eerste thuisduel van de Amsterdammers in de Arena. De wedstrijd gaat om 19.45 uur van start.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.