Fiorentina en Villarreal azen op Roda JC-spits Cissé

EXCLUSIEF - Hoewel de optie in zijn contract twee weken geleden nog door Roda JC werd gelicht, is de kans groot dat Sekou Cissé deze zomer alsnog uit Kerkrade vertrekt. Zowel in Spanje als in Italië ligt een financieel aantrekkelijk contract op de spits te wachten. Villarreal en Fiorentina hebben serieuze interesse in de Ivoriaanse international.

Fiorentina en Villarreal azen op Roda JC-spits Cissé

Cissé is een van de weinige spelers die zich dit seizoen enigszins kan onttrekken aan de malaise bij de Limburgers. In 27 wedstrijden maakte de aanvaller zeven doelpunten, waarvan drie in de afgelopen maand. Niet voor niets noemde trainer Harm van Veldhoven Cissé onlangs één van de spelers op wie hij ook komend seizoen een beroep hoopt te kunnen doen.

De 23-jarige aanvaller zelf heeft wel oren naar een vertrek naar een grote competitie, al is het maar om zijn kansen in de nationale ploeg te vergroten met het oog op het WK 2010 in Zuid-Afrika. Vorig jaar zomer liet de Ivoriaan al weten graag de overstap naar het buitenland te maken, maar ook niet moeilijk te doen als Roda JC hem wilde houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen