Feyenoorder Schuurman sloopt ruit bij Willem II-beloften

Reacties

Feyenoord-huurling Jari Schuurman heeft maandagavond een ruit gesloopt nadat hij in de zeventigste minuut werd gewisseld tijdens het uitduel van Jong Willem II met Jong FC Dordrecht. De Tilburgers laten aan VI weten woensdag in gesprek te gaan met de negentienjarige middenvelder.

Feyenoorder Schuurman sloopt ruit bij Willem II-beloften

Schuurman vertrok begin dit seizoen op huurbasis naar Willem II, in de hoop in Tilburg meer speeltijd te krijgen dan in Rotterdam. Hoewel de jeugdinternational in november nog het winnende doelpunt maakte op bezoek bij Go Ahead Eagles (0-1) is de opzet van dat plan niet geslaagd. Trainer Erwin van de Looi deed pas zes keer een beroep op hem in de Eredivisie.

Afgelopen zondag bleef Schuurman voor de vierde keer op rij op de bank. Toen hij een dag later voortijdig naar de kant werd gehaald bij de beloften, sloegen de stoppen door. Na afloop besloot hij wijselijk niet te reageren op zijn woede-uitbarsting. Omdat de Willem II-spelers dinsdag vrij zijn, zal woensdag blijken of de club het na een gesprek ook nodig acht hem te straffen voor het voorval.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.