Feyenoord werpt lijntje uit naar Berghuis

Reacties

Feyenoord heeft Steven Berghuis op de korrel als versterking voor volgend seizoen. De vleugelspits komt dit seizoen amper aan spelen toe bij Watford.

Feyenoord werpt lijntje uit naar Berghuis

Feyenoord heeft Berghuis al gepolst voor een mogelijke overstap naar Rotterdam. De aanvaller beraadt zich nu over zijn toekomst. De 24-jarige Apeldoorner wil volgend seizoen in elk geval bij een club spelen waar hij wekelijks in actie komt. Er is op dit moment verder geen serieuze belangstelling voor hem.

Bij Watford staat Berghuis al maanden op een zijspoor. Hij stond sinds zijn komst van AZ medio 2015 nog geen enkel competitieduel in de basis. Hij kwam slechts zes keer als invaller binnen de lijnen. Zijn contract bij The Hornets loopt nog door tot medio 2019.

Berghuis was vorig seizoen bij AZ een van de revelaties van de Eredivisie, door in 22 duels elf keer te scoren. Met zijn goede prestaties verdiende hij onder meer een plek in de selectie van het Nederlands elftal. Hij bleef vorig jaar juni echter op de bank tegen Letland en de Verenigde Staten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.