Feyenoord twijfelt over Guidetti als opvolger Pellè

Reacties

Het aanstaande vertrek van Graziano Pellè - Southampton heeft een eerste bod gedaan op de Italiaan - stelt Feyenoord voor problemen. Want: wat nu?

Feyenoord twijfelt over Guidetti als opvolger Pellè

Twee keer slaagde de club erin met minimale middelen een topspits naar De Kuip te halen. Eerst kwam de destijds onbekende John Guidetti op huurbasis naam maken, daarna plukte technisch directeur Martin van Geel op hoop van zegen Graziano Pellè van het strand op Ibiza. Op zoek naar een vervanger van de Italiaan lijkt Feyenoord nu weer uit te komen bij Guidetti.

De aanvaller van Manchester City sprak onlangs nog in het diepste geheim met Van Geel. Guidetti speelde de laatste twee jaar nauwelijks, mede door de virusinfectie die hij opliep in zijn laatste maanden bij Feyenoord. De Zweedse spits weet dat de Eredivisie een ideaal podium is om zichzelf weer in de kijker te spelen, alleen zijn er intern in De Kuip behoorlijk wat twijfels over zijn fysieke gesteldheid.

Guidetti mag vertrekken bij Manchester City, waar hij nog een doorlopend contract van een jaar heeft. Feyenoord overweegt wel degelijk een bod te doen, maar wenst niet te veel te betalen. Bovendien wil de club Guidetti uitgebreid medisch onderzoeken om te kunnen zien hoe fit de spits daadwerkelijk is.

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.