Benaderd Feyenoord wacht op openingsbod op Pellè

Reacties

Hoewel Southampton zich officieel heeft gemeld bij Feyenoord voor Graziano Pellè, is een deal tussen beide partijen nog ver weg. De Rotterdamse club wacht op een bod van de Engelsen en zal dan met een tegenvoorstel komen.

Benaderd Feyenoord wacht op openingsbod op Pellè

Het is duidelijk dat Feyenoord de hoofdprijs wil voor de spits die nog vier jaar vastligt. Dat Southampton zelf naar buiten bracht dat de nieuwe trainer Ronald Koeman het bedrag dat de club incasseert voor Luke Shaw – hij vertrekt voor 35 miljoen naar Manchester United – volledig mag herinvesteren, helpt niet mee in het spel van whealen and dealen.

Een duidelijker signaal dat The Saints geld in kas hebben, is niet mogelijk en dus leunt Feyenoord achterover in afwachting van het openingsbod.

Niettemin gaat iedereen er wel van uit dat de deal rond komt. Pellè zelf wil dolgraag naar de Premier League, waar hij komt te werken onder een trainer die hem altijd heeft opgesteld. De Italiaanse clubtopscorer hoopt op medewerking van Feyenoord. Hij beseft dat de club hem de kans heeft gegeven, maar vindt dat hij Feyenoord ook voldoende heeft terugbetaald, met vijftig doelpunten in 57 competitieduels.

Ondertussen gaat iedereen er van uit dat Pellè niet de enige speler is die zal vertrekken. Bruno Martins Indi staat in de belangstelling van FC Porto, Stefan de Vrij weet zich gevolgd door Everton, terwijl Daryl Janmaat de clubs voor het uitkiezen heeft.

Beleef het WK met VI Premium. Nu de eerste twee maanden slecht € 3,99.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.