Feyenoord stelt na rust orde op zaken in Rijnsburg

Feyenoord heeft het oefenduel met Rijnsburgse Boys gewonnen (1-5). Tonny Vilhena hielp mee een blamerend resultaat te voorkomen.

Feyenoord kwam namelijk na ruim een half uur op achterstand door Marc Magan, die met een kopbal Topklasser Rijnsburgse Boys op voorsprong zette. Pas in het laatste half uur van het oefenduel stelde de Rotterdamse Eredivisionist orde op zaken. De elf verse krachten in de tweede helft maakten een betere indruk dan hun voorgangers van de eerste 45 minuten.

Dat werd vertaald in vijf doelpunten, waarvan Vilhena er twee voor zijn rekening nam. Eljero Elia, Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra waren ook productief in Rijnsburg.

Opstelling Feyenoord
Eerste helft: P. Hansson; Karsdorp, Dammers, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Gustafson, Hamer; Basaçikoglu, Kramer en E. Hansson.
Tweede helft: Bijlow; Nieuwkoop, Botteghin, Van der Heijden, Woudenberg; Vejinovic, Kuijt, Vilhena; Toornstra, Jørgensen en Elia.