Feyenoord reist zonder El Ahmadi naar Manchester

Reacties

Feyenoord moet het in de Europa League op bezoek bij Manchester United zonder Karim El Ahmadi moet doen. De 31-jarige middenvelder heeft weer last gekregen van de voetblessure die hem eerder deze maand al parten speelde.

Feyenoord reist zonder El Ahmadi naar Manchester

El Ahmadi is dit seizoen een zeer belangrijke kracht op het middenveld van Feyenoord, dat hem op bezoek bij Zorya Luhansk (1-1) en Go Ahead Eagles (1-0, eerste nederlaag in de Eredivisie) moest missen door een voetkwetsuur. Zondag tegen PEC Zwolle (3-0) maakte de Marokkaanse international zijn rentree en scoorde op fraaie wijze.

Behalve El Ahmadi zijn ook Eric Botteghin en Terence Kongolo er niet bij op Old Trafford. De Braziliaanse verdediger is geschorst na zijn rode kaart tegen Zorya, de Oranje-international is geblesseerd. Feyenoord reist af naar Manchester als koploper van Groep A in de Europa League. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zeven punten, evenveel als Fenerbahçe en één meer dan United.

Wedstrijdselectie Feyenoord: Bijlow, Hansson, Jones; Karsdorp, Vejinovic, Van der Heijden, Kuijt, Jørgensen, Vilhena, Elia, Basaçikoglu, Woudenberg, Nelom, Berghuis, Tapia, Nieuwkoop, Gustafson, Toornstra, Kramer, Dammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.