Feyenoord op eerste training met nieuw thuistenue

Reacties

Feyenoord heeft woensdagochtend het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen gepresenteerd. De terugkeer van shirtsponsor Adidas heeft zo zijn gevolgen. Op de schouders prijken weer de traditionele drie strepen, die in de jaren negentig ook al lange tijd het shirt van de Rotterdammers sierden.

Feyenoord op eerste training met nieuw thuistenue

Adidas was in de jaren negentig ook al tien jaar lang de shirtsponsor van Feyenoord, dat met het Duitse sportmerk op het tenue de laatste twee landstitels veroverde (1993 en 1999). Sindsdien bleven kampioenschappen uit met Kappa en Puma als leveranciers.

Woensdagmiddag werkt Feyenoord om 14.00 uur de eerste training van het nieuwe seizoen af in het nieuwe thuistenue. Het nieuwe tricot, waarop ook hoofdsponsor Opel dominant aanwezig is, is sinds woensdagochtend 9.00 uur te koop in de fanshops en op de webwinkel.

Rugnummers
Dinsdag maakte Feyenoord ook al de rugnummers voor de jaargang 2014/15 bekend. Trainer Fred Rutten heeft geen opvallende wijzigingen doorgevoerd. Doelman Warner Hahn, overgekomen van FC Dordrecht een vooralsnog de enige aanwinst, speelt met nummer 16.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.