Feyenoord ontbindt contract Verhoek

Reacties

Wesley Verhoek en Feyenoord zijn van elkaar verlost. De club heeft het contract van de 28-jarige vleugelspits ontbonden.

Feyenoord ontbindt contract Verhoek

Verhoek lag nog tot medio 2016 vast in Rotterdam-Zuid, maar er was voor hem geen toekomst meer bij de club. De tweede helft van afgelopen seizoen werd hij al uitgeleend aan Go Ahead Eagles, waar hij ook geen onuitwisbare indruk achterliet.

'Beide partijen kwamen tot de conclusie dat er voor Wesley sportief geen perspectief meer was bij Feyenoord, waardoor een ontbinding van zijn contract de beste oplossing is', licht technisch directeur Martin van Geel toe.

Verhoek vindt het jammer dat hij er niet in is geslaagd een belangrijke kracht te worden bij Feyenoord. 'Ik ben enorm dankbaar dat ik voor zo’n grote en geweldige club in Nederland heb mogen voetballen. Helaas is het mij niet gelukt om basisspeler te worden bij Feyenoord', zegt hij.

Feyenoord nam Verhoek in 2012 over van FC Twente, als onderdeel van een transfer waarbij Jerson Cabral de omgekeerde weg bewandelde. In totaal kwam Verhoek niet verder dan 31 competitiewedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.