Feyenoord neemt afscheid van Sleegers

Reacties

Joey Sleegers mag per direct vertrekken bij Feyenoord. De aanvaller/middenvelder komt niet voor in de plannen van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord neemt afscheid van Sleegers

Technisch directeur Martin van Geel heeft aangegeven te zullen meewerken aan een vertrek van de speler die vorig seizoen nog gold als een van de beste spelers in de Jupiler League en een Gouden Stier kreeg als grootste talent van die competitie.

Feyenoord verlangt voor Sleegers een bescheiden transfersom, doordat de speler nog een contract heeft voor dit seizoen. De club besloot die verbintenis niet te verlengen.

'Ajax-speler'
Sleegers is teleurgesteld over het besluit van Feyenoord. Hij kon ook niet rekenen op een kans. Wel weet hij zich al in belangstelling van een groot aantal clubs uit de Eredivisie. 'Er is', zegt Sleegers' zakelijk begeleider Arie Treffers, 'bij Feyenoord om onverklaarbare redenen ineens geen vertrouwen meer in zijn ontwikkelingsperspectief. Maar goed, hij moet door.'

'Door nu een stap te maken naar een club in de Eredivisie kan hij de opwaartse lijn doortrekken die hij vorig seizoen grandioos heeft ingezet bij FC Eindhoven', vervolgt Treffers. 'Het blijkt toch moeilijk te zijn om als 'Ajax-speler' te slagen in het shirt van Feyenoord.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.