Kramer scoort bij debuut voor Jong Feyenoord

Michiel Kramer heeft in zijn eerste wedstrijd in een Feyenoord-shirt direct gescoord. Hij was namens Jong Feyenoord met een penalty belangrijk tegen Jong SC Heerenveen: 3-1.

Behalve debutant Kramer kwamen met Warner Hahn, Lex Immers, Simon Gustafson, Anass Achahbar en Elvis Manu nog vijf vaste selectiespelers van Feyenoord in actie tijdens de competitiewedstrijd van het tweede elftal. Bij de beloften uit Heerenveen maakte Luka Zahovic zijn debuut.

Zahovic begon als linksbuiten en versierde vanaf die plek een strafschop, die door Pelle van Amersfoort werd benut. Via een knal van Jari Schuurman kwam Jong Feyenoord snel weer op gelijke hoogte: 1-1. Nadat Zahovic de bal in het strafschopgebied met zijn hand had getoucheerd, schoot Kramer met een strafschop zijn elftal op voorsprong.

Acht minuten voor tijd besliste Schuurman met zijn tweede doelpunt de wedstrijd (1-3). Kramer, die in de tachtigste minuut werd afgelost door Gustavo Hamer, was op dat moment al gewisseld.