Feyenoord gaat Rutten ultimatum stellen

Reacties

Direct na de dubbele Europa League-ontmoeting met AS Roma gaat Feyenoord om de tafel met trainer Fred Rutten, die maar geen duidelijk wil geven over zijn toekomst. Invloedrijke clubmensen zijn het zat, nu Feyenoord de regie over het verlengen van het contract van Rutten volledig uit handen heeft gegeven.

Feyenoord gaat Rutten ultimatum stellen

Overigens hoefde Martin van Geel niet eens te worden aangespoord tot actie. Hoewel de technisch directeur Feyenoord zaterdagavond niet zag verliezen bij Heracles Almelo (2-0) – hij vierde zijn huwelijksdag in het buitenland – heeft Van Geel er nu ook genoeg van. Ook hij wil direct na de dubbele ontmoeting met de Italianen om tafel met zijn trainer. 

De boodschap is duidelijk: Rutten heeft lang genoeg gewacht. De club gunt zijn  trainer nog een rustige voorbereiding op AS Roma, maar daarna is het op z’n Rotterdams kiezen of kabelen. Begin maart moet er duidelijkheid zijn. Het is trouwens niet zo dat Rutten alleen maar ja hoeft te zeggen. Over de invulling van het contract staat nog niks op papier.

In de nieuwe uitgave van VI woensdag een verhaal over de perikelen tussen Feyenoord en Fred Rutten.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.