Feyenoord beloont 'stormachtige ontwikkeling' Van Beek

Reacties

Sven van Beek en Feyenoord hebben elkaar gevonden in een nieuwe verbintenis, die de twintigjarige verdediger twee seizoenen langer in Rotterdam houdt.

Feyenoord beloont 'stormachtige ontwikkeling' Van Beek

Van Beek had nog een contract tot medio 2016, maar ligt nu twee jaar langer vast bij de Rotterdamse club. De verdediger, die dit seizoen de plaats heeft ingenomen van de vertrokken Stefan de Vrij, was ook allerminst bezig met een toekomst na Feyenoord.

'Ik heb het hier super naar mijn zin', aldus Van Beek op de clubwebsite. 'Bovendien is dit pas mijn eerste volledige seizoen als basisspeler en ben ik van mening dat ik bij Feyenoord nog veel verder kan groeien. Zeker onder deze trainer (Fred Rutten, red.), die me erg helpt bij mijn ontwikkeling.'

De Rotterdammers zagen ook voldoende aanleiding om Van Beek een nieuwe verbintenis te geven. 'Sven maakt dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door en laat wekelijks zien waarom hij dit seizoen vanaf de eerste wedstrijd een basisplaats heeft', aldus technisch directeur Martin van Geel. 'Dit nieuwe contract is een meer dan terechte beloning voor de stappen die hij maakt en wij zijn heel blij dat we hem langer aan de club kunnen binden.'

Van Beek geldt als een product van de Feyenoord-opleiding. Sinds de D-jeugd is hij verbonden aan de Rotterdamse club. In januari 2013 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.