Fernandes en scoren op Old Trafford gaan hand in hand

ADVERTORIAL - Manchester United neemt het zaterdagmiddag in de Premier League op tegen Burnley. Daarmee treft de ploeg van Erik ten Hag voor de tweede keer deze week een degradatiekandidaat. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Bruno Fernandes, de Portugese aanvoerder die zijn ploeg woensdagavond nog bij de hand nam.

Fernandes en scoren op Old Trafford gaan hand in hand
Manchester United
Manchester United
1 - 1
Burnley
Burnley

Woensdag nam Manchester United het nog op tegen Sheffield United. The Mancunians wonnen weliswaar met 4-2, maar makkelijk ging het zeker niet. Tot twee keer toe zag Ten Hag zijn ploeg op achterstand komen om deze vervolgens weg te poetsen. United poetste erop los en liet het resultaat in de slotfase van het duel blinken. Na afloop was Ten Hag blij, maar niet te spreken over de volgens hem 'onacceptabele' tegengoals.

Dat Ten Hag kwaad is over tegengoals, komt niet uit de lucht vallen. Het is namelijk alweer even geleden dat United de nul wist te houden. Op 9 maart was het Everton dat niet tegen United wist te scoren. Na dat moment incasseerde de Engelse grootmacht steeds minimaal één treffer, maar in april is het wel heel erg. In elke wedstrijd moest André Onana minstens twee keer vissen. Een overwinning van United in combinatie met minstens één goal van Burnley staat bij Unibet via Bet Builder op 2.33. Voor minstens twee goals van Burnley hanteert de bookmaker een quotering van 2.75.

De kansenverhoudingen

- Manchester United wint: 1.53
- Gelijkspel: 5.00
- Burnley wint: 6.00

Wie ook weet hoe het is om twee doelpunten te maken in een wedstrijd, is Fernandes. De Portugees stond woensdag met een dubbelslag op tegen Sheffield United en dat zorgde ervoor dat er weer een blamage - net als in de FA Cup tegen Coventry City - werd voorkomen. Het was de tweede keer op rij dat Fernandes op Old Trafford scoorde. Voor een doelpunt van de aanvallende middenvelder tegen Burnley staat een odd van 2.38. Voor twee goals hanteert Unibet een odd van 7.00.

Odds doelpuntenmakers Man Utd

- Rasmus Højlund: 2.38
- Alejandro Garnacho: 2.65
- Scott McTominay: 4.10
- Harry Maguire: 7.50

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Welkomstactie
In dit weekend lonkt voor nieuwe Unibet-spelers van 24 jaar of ouder ook een fraaie welkomstactie. Bij die actie wordt een quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van Manchester City bij Nottingham Forest. De maximale inzet is 1 euro. Meespelen met die actie kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's