Ferguson: 'United zal enorm verbeteren onder Mourinho'

Reacties

Sir Alex Ferguson staat volledig achter de keuze van de directie van Manchester United om José Mourinho aan te stellen. De Portugees moet er de komende periode voor zorgen dat The Red Devils na enkele wisselvallige seizoenen weer meedraaien in de top.

Ferguson: 'United zal enorm verbeteren onder Mourinho'

'Manchester United zal flink verbeteren', voorspelt Ferguson in gesprek met Sky Sports. Bij het vertrek van de legendarische Schot in 2013 werd Mourinho al in verband gebracht met United. De club koos destijds voor David Moyes, die zijn contract niet uitdiende, een lot dat ook Louis van Gaal was beschoren.

'Mourinho won met twee verschillende clubs de Champions League. Sowieso pakte hij met elke club waar hij werkte titels. Zijn palmares valt niet te negeren, ik denk dat Manchester United de juiste club voor hem is', maakt Ferguson duidelijk.

Na zijn ontslag bij Chelsea in december 2015 heeft Mourinho iets goed te maken. Ferguson snapt überhaupt niet waarom de Portugees in de zomer van 2013 koos voor een tweede periode bij Chelsea. 'Dat was een verkeerde beslissing vind ik. Het is altijd moeilijk om ergens terug te keren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.