Fenerbahçe-coach niet onder de indruk van Ajax

Reacties

Fenerbahçe-trainer Vítor Pereira vindt dat zijn ploeg zichzelf tekort heeft gedaan in Amsterdam. Volgens de Portugees kregen zijn spelers genoeg kansen om met een ruime marge te winnen in het doelpuntloos geëindigde Europa League-duel.

Fenerbahçe-coach niet onder de indruk van Ajax

'We hebben de wedstrijd gespeeld die we wilden spelen. Alleen over het resultaat ben ik erg ontevreden. In de tweede helft hadden we twee of drie keer kunnen scoren en doordat we dat niet gedaan hebben, maken we het onszelf in de poulefase moeilijker dan nodig is', aldus Pereira, die met Fenerbahçe tweede staat in de poule achter het al geplaatste Molde FK.

'We hebben Ajax hun spel niet laten spelen. We lieten hen de bal achterin rondspelen. Daar ben ik heel blij mee. We hebben laten zien dat we in de lift zitten als team', ging de Portugees verder. 'We hebben Ajax echt opgesloten op hun eigen helft. Ze konden hun passes niet naar voren kwijt doordat we het veld klein maakten en goed druk op de bal zetten.'

'Natuurlijk kan Ajax mooi voetballen, daar herinner ik me veel van. Maar vanavond waren wij de baas op het veld. Alleen hebben we dat helaas niet met een zege laten zien', sloot hij af. Fenerbahçe heeft uit zijn laatste twee duels met Celtic en Molde aan vier punten genoeg om Ajax achter zich te houden in Groep A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.