FC Volendam en Molenaar na dit seizoen uit elkaar

Reacties

Na twee seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Robert Molenaar en FC Volendam. De trainer is toe aan een volgende stap.

FC Volendam en Molenaar na dit seizoen uit elkaar

In de zomer van 2015 werd Molenaar trainer bij de dorpsclub. In zijn eerste seizoen bereikten de Volendammers de play-offs en ook dit seizoen, FC Volendam staat momenteel vijfde, heeft de club uitzicht op promotie.

Molenaar geeft op de clubwebsite aan klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. 'We hebben de afgelopen twee seizoenen, samen met de technische staf, de sportieve prestaties verder verbeterd en er is, mede door de offensieve en aantrekkelijke speelstijl, op vele fronten, méér uit het voetbalbedrijf FC Volendam gehaald. Dankzij FC Volendam heb ik een leerzame periode mogen ervaren, waarbij ik voor mijzelf heb besloten dat ik toe ben aan een logische vervolgstap in mijn carrière.'

Technisch manager Misha Salden bedankt Molenaar en kijkt uit naar een mooi slot. 'We zijn Robert Molenaar dankbaar voor zijn periode als hoofdtrainer bij FC Volendam. De afgelopen twee seizoenen is er met tomeloze inzet gewerkt aan de individuele ontwikkeling van de spelers en het gehele team. We hebben gezamenlijk nog een mooi streven om het seizoen fantastisch af te sluiten.'

Waar de toekomst van Molenaar ligt is nog onduidelijk. Eerder werd hij genoemd als mogelijke opvolger van Ron Jans bij PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.