FC Utrecht neemt Letschert definitief over van Roda JC

Reacties

FC Utrecht en Roda JC Kerkrade zijn akkoord over een definitieve overgang van Timo Letschert. Eerder was de 22-jarige verdediger er al uit met de club uit de Domstad, die hem dit seizoen al huurde.

FC Utrecht neemt Letschert definitief over van Roda JC

Letschert tekent bij FC Utrecht een contract voor drie seizoenen. Bij de huur van de verdediger bedongen de Utrechtenaren al een optie tot koop, die heeft de club nu dus gelicht. Woensdag werd bekend dat FC Utrecht ook een deal heeft met het gepromoveerde Roda JC.

Letschert was afgelopen seizoen aanvankelijk niet verzekerd van een basisplaats in Stadion Galgenwaard, maar kwam uiteindelijk toch nog tot 23 wedstrijden in de hoofdmacht. 'Ik heb FC Utrecht dit seizoen als een mooie, grote club ervaren. Een club met een hoog verwachtingspatroon. Daar houd ik van, dat past bij mij', laat Letschert weten op de website van zijn 'nieuwe' club.

Overigens is hij waarschijnlijk niet de enige die binnenkort een handtekening zet in Utrecht. De club is nog altijd in gesprek met aanvaller Edouard Duplan over een nieuw contract, terwijl de 23-jarige Caner Cavlan in de afgelopen play-offs met De Graafschap dusdanig veel indruk maakte, dat de linksback op het lijstje staat van trainer Erik ten Hag en zijn assistent Jean-Paul de Jong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.