FC Utrecht moet deel transfersom Haller afstaan aan Auxerre

Reacties

Niet alleen FC Utrecht en Sébastien Haller zelf, maar ook Auxerre hoopt vurig op een zomerse transfer van de spits. De Franse tweedeklasser heeft namelijk recht op een deel van de transfersom, weet Voetbal International.

FC Utrecht moet deel transfersom Haller afstaan aan Auxerre

Dat is een afspraak die de Fransen bedongen bij de verkoop van de 21-jarige spits aan FC Utrecht in april 2015. Auxerre-directeur Baptiste Malherbe bevestigt deze clausule. Een miljoen euro betaalde de Nederlandse bekerfinalist voor Haller. Niemand wil aangeven hoe groot het zogeheten doorverkooppercentage is.

FC Utrecht hoopt tussen de acht en tien miljoen euro te krijgen voor de clubtopscorer. Ajax, AS Monaco, Bayer Leverkusen, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach, Internazionale en Tottenham Hotspur hebben serieuze interesse in de spits van Jong Frankrijk. Ajax heeft laten doorschemeren ongeveer vijf miljoen euro over te hebben voor Haller, maar dat bedrag wordt door Utrecht niet serieus genomen.

Lees meer over FC Utrecht, Ajax en de andere clubs uit de Eredivisie en de buitenlandse competities in de nieuwe VI, die nu in de winkels ligt en ook online te bestellen is.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.