FC Utrecht laat Ruiter en Van der Maarel niet gaan

Reacties

AZ heeft opnieuw aangeklopt bij FC Utrecht om Robbin Ruiter. De Alkmaarders willen de 28-jarige doelman per direct overnemen, maar de club uit de Domstad wil hem - net als Mark van der Maarel - niet laten gaan.

FC Utrecht laat Ruiter en Van der Maarel niet gaan

Ruiter, die bij FC Utrecht bezig is aan een sterk seizoen, staat al langere tijd op het lijstje van AZ. Begin januari kwam het opnieuw tot een bod, maar FC Utrecht wees het resoluut van de hand. In de afgelopen weken klopte de club nog twee keer aan, waarbij het bod opliep tot 1,2 miljoen euro. Toch hield FC Utrecht voet bij stuk en weigerde de doelman te laten gaan. Mogelijk ondernemen de Alkmaarders maandagavond nog een laatste poging. Ruiter heeft nog een contract voor anderhalf jaar.

Van der Maarel
Behalve Ruiter wordt ook Mark van der Maarel aan zijn contract gehouden. De 26-jarige verdediger stond in de belangstelling van Birmingham City. De club uit het Championship wilde de vice-aanvoerder per direct overnemen, maar door de vele blessures in de verdediging wil FC Utrecht hem niet laten gaan. Van der Maarel heeft nog een verbintenis tot het einde van het seizoen en kon zijn carrière vorige maand vervolgen bij het Noorse Aalesund FK. Van der Maarel zag echter af van de overgang. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.