FC Utrecht en trainersduo akkoord over nieuw contract

Jan Wouters verlengt zijn verblijf bij FC Utrecht tot medio 2015. De 52-jarige trainer presteert dit seizoen uitstekend met de Domstedelingen, getuige de zesde plaats in de Eredivisie. Beide partijen zijn er mondeling uit, alleen de handtekening onder het contract ontbreekt nog. Ook assistent Rob Alflen staat op het punt zijn verbintenis met twee jaar te verlengen, zo bevestigt de club.

FC Utrecht en trainersduo akkoord over nieuw contract

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren gaf begin dit jaar in gesprek met Voetbal International al aan erg tevreden te zijn. 'Jan en Robbie vormen een goed duo. Ze verstaan elkaar, het zijn echte voetbaldieren en ze komen goed over. We gaan in Portugal elkaar eens goed in de ogen kijken. Of ze dan een aanbieding krijgen? Dat moet je dan niet uit de weg gaan.'

FC Utrecht presteert dit seizoen uitstekend onder leiding van Wouters. Na 25 wedstrijden heeft de ploeg 42 punten, waarmee het de zesde plaats bezet. In de vorige jaargang haalden de Domstedelingen 43 punten uit 34 duels. Een totaal dat zondagmiddag thuis tegen RKC Waalwijk verbeterd kan worden.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen