Wouters dicht bij verlenging verbintenis met FC Utrecht

Trainer Jan Wouters kan tijdens het trainingskamp van FC Utrecht aan de Zuidkust van Portugal vrijwel zeker een nieuwe aanbieding verwachten. Dat geldt ook voor zijn assistent Rob Alflen. Beiden hebben een verbintenis tot het einde van dit seizoen met de club uit Domstad.

Wouters dicht bij verlenging verbintenis met FC Utrecht

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren zegt deze week in Voetbal International: 'Jan en Robbie vormen een goed duo. Ze verstaan elkaar, het zijn echte voetbaldieren en ze komen goed over. We gaan in Portugal elkaar eens goed in de ogen kijken. Of ze dan een aanbieding krijgen? Dat moet je dan niet uit de weg gaan.'

Wouters staat meer dan open voor een verlenging van zijn taak als hoofdtrainer bij FC Utrecht. 'Ik wil graag verder, ik zie voor mezelf geen reden níet te blijven', aldus de voormalige middenvelder.

FC Utrecht sloot de eerste seizoenshelft af af met dertig punten, evenveel als in de voetbaljaargang 2009/10 toen de club als zevende eindigde in de competitie en zich via de play-offs uiteindelijk plaatste voor de Europa League. Van Seumeren is tevreden over de club waar hij wat meer afstand van heeft genomen.

'Op alle niveaus hebben we goede stappen gemaakt. Dit is de bedrijfscultuur zoals ik voor ogen heb en die ik gewend was bij mijn vorige bedrijf Mammoet. Iedereen werkt hard, open, eerlijk en allemaal met hetzelfde doel.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's