FC Utrecht denkt aan Kwakman na mislopen Wolf

Reacties

FC Utrecht is nog altijd op zoek naar defensieve versterking. De overgang van Andreas Wolf (foto) lijkt van de baan. Een ruil met NAC biedt mogelijk een oplossing.

FC Utrecht denkt aan Kwakman na mislopen Wolf

FC Utrecht wilde Wolf deze week als versterking presenteren, maar beide partijen komen er financieel niet uit. Daarnaast heeft de 31-jarige Duitse verdediger nog een schorsing staan als gevolg van een rode kaart in het tweede elftal van AS Monaco, waardoor hij voorlopig niet inzetbaar is.

FC Utrecht schakelt nu over op andere opties. Zo zou er ook sprake zijn van een spelersruil met NAC Breda. Timothy Derijck maakt in dat geval het seizoen af in West-Brabant, terwijl Kees Kwakman de omgekeerde weg bewandelt en in Stadion Galgenwaard gaat spelen.

Derijck wordt dit seizoen gehuurd van PSV, maar kent een ongelukkige periode in de Domstad. De Belg heeft de toezegging gekregen van de clubleiding dat die meewerkt bij een mogelijke overgang. Kwakman kwam bij NAC dit seizoen tot negentien competitieduels, waarin hij drie keer scoorde. De verdediger is sinds de winterstop echter zijn basisplaats kwijt.

Donderdag strikte FC Utrecht al Christian Dorda. De 25-jarige Duitse verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Heracles Almelo. FC Utrecht-aanvaller Bob Schepers maakt het seizoen af bij SC Cambuur, waaraan hij in het verleden ook al was vehuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.