FC Twente spoedig om tafel met Rosales en Promes

Reacties

FC Twente gaat op korte termijn aan de onderhandelingstafel met de zaakwaarnemers van Roberto Rosales en Quincy Promes. De club wil zich ook voor de komende jaren van de diensten van beide spelers verzekeren.

FC Twente spoedig om tafel met Rosales en Promes

Rechtsback Rosales is bezig aan een sterk seizoen in Enschede, waar zijn contract komende zomer na vier seizoenen afloopt. FC Twente wil de verbintenis met de 25-jarige Venezolaan graag met drie jaar verlengen, maar realiseert zich dat dat lastig wordt. Als niet-EU-speler verdient Rosales al een fors salaris en vanwege zijn transfervrije status is hij in trek.

De 22-jarige Promes brak dit seizoen door in het eerste elftal van trainer Michel Jansen. Met negen treffers in zeventien competitieduels presteert de vleugelaanvaller uitstekend. Om Promes te behouden wil de clubleiding zijn in 2015 aflopende verbintenis openbreken. Afgelopen seizoen maakte Promes als huurling ook al indruk bij Go Ahead Eagles.

Lees deze week in VI alles over 'De sluipschutters van FC Twente', die zich stiekem tot titelkandidaat hebben opgewerkt. Bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.