FC Twente selecteert flink door: viertal moet weg

Reacties

FC Twente hoopt deze transferperiode nog afscheid te nemen van een viertal spelers, terwijl een trio juist op het punt staat te verlengen in Enschede. Jari Oosterwijk en Richard en Frederik Jensen gaan bijtekenen.

FC Twente selecteert flink door: viertal moet weg

De Finse broers Richard (20) en Fredrik Jensen (19) gaan bijtekenen tot medio 2020. Vleugelspits Fredrik Jensen maakte dit seizoen al herhaaldelijk zijn opwachting in het eerste elftal. Centrale verdediger Richard behoort tot de selectie van Jong Finland en speelt in Jong FC Twente. Ook centrumspits Jari Oosterwijk (21), dit seizoen goed voor twee Eredivisie-doelpunten, zet zijn handtekening onder een verbintenis die hem nog drieënhalfjaar in Enschede houdt. 'We zitten in de afrondende fase en dat is een goede zaak. Deze jonge talenten houden we er in de toekomst graag bij', aldus Jan van Halst.

De technisch directeur van FC Twente moet voor het einde van de transferwindow nog een viertal dure spelers zien te slijten. Middenvelder Kyle Ebecilio (22) en spits Torgeir Børven (25) zitten momenteel bij Jong FC Twente en zijn niet meer in beeld bij de eerste selectie. De bankzitters Tim Hölscher (21) en Georgios Katsikas (26) mogen op huurbasis naar een club waar ze uitzicht hebben op meer speeltijd. Voor de Griekse centrale verdediger Katsikas sluimert interesse uit België.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.