FC Twente schrijft de aanvallers John en Plet nog niet af

FC Twente is vooralsnog niet bereid om mee te werken aan een definitieve overgang van Joshua John naar FC Nordsjaeland. De aanvaller, die dit seizoen zijn opwachting maakte in de Champions League, is dit seizoen verhuurd aan de Deense kampioen en hoopt John na dit seizoen definitief vast te leggen.

FC Twente schrijft de aanvallers John en Plet nog niet af

De rechteraanvaller zelf ziet een contract in Denemarken wel zitten, terwijl Twente de huurling nog niet heeft afgeschreven. 'Wij hebben Joshua dit seizoen zeven keer aan het werk gezien en hebben hem zeker nog niet afgeschreven', aldus technisch manager Cees Lok tegen Voetbal International.

'Het kan goed zijn dat wij hem volgend seizoen in onze selectie opnemen. Wij nemen de tijd om daar een goede beslissing in te nemen. Hetzelfde geldt min of meer voor Glynor Plet', vervolgt Lok over een andere verhuurde aanvaller (aan RC Genk), die een jaar eerder overkwam van Heracles voor een bedrag van 1,4 miljoen euro.

Naast het eventueel terughalen van de aanvallend ingestelde spelers is de kans groot dat Nicky Kuiper vertrekt bij de Tukkers. De verdediger belandde mede door blessures en het aantrekken van Edson Braafheid en Robbert Schilder op een dood spoor in Enschede. De voormalige speler van Vitesse loopt op dit moment stage bij Tweede Bundesliga-club FC Ingolstadt.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's