FC Twente hoopt op meevaller door verkoop van Fer

Reacties

FC Twente volgt met argusogen de ontwikkelingen rond Leroy Fer. Indien de 24-jarige middenvelder voor 1 september door zijn club Norwich City wordt verkocht, betekent dat ook voor de Enschedese club een financiële meevaller.

FC Twente hoopt op meevaller door verkoop van Fer

FC Twente verkocht Fer (op de foto na zijn goal op het WK tegen Chili) een jaar geleden aan Norwich, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. De speler staat in de belangstelling van onder meer Queens Park Rangers, Southampton en Sevilla.

Als Fer nog deze transferwindow wordt verkocht, kan FC Twente een laatste termijnbetaling tegemoet zien die eigenlijk voor de zomer van 2015 is voorzien. Ook heeft de club recht op een bonus, waardoor het totaalbedrag kan uitkomen op drie miljoen euro.

FC Twente kan dat geld goed gebruiken, want de club wil zich graag versterken met Hakim Ziyech. De 21-jarige spelverdeler staat onder contract bij SC Heerenveen, dat ruim vier miljoen euro voor hem vraagt. Ziyech moet in Enschede de opvolger worden van Quincy Promes, die vorige week voor 11,5 miljoen euro werd verkocht aan Spartak Moskou.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.