FC Oss-schutter Van Veen te duur voor Scunthorpe United

Reacties

FC Oss-topscorer Kevin van Veen (23), dit seizoen al dertien keer trefzeker, kan een transfer naar Scunthorpe United vergeten. De spits is te duur voor de laagvlieger in League One, het derde niveau in Engeland. Naar verluidt vragen de Brabanders 375 duizend euro voor Van Veen.

FC Oss-schutter Van Veen te duur voor Scunthorpe United

De Eindhovenaar zag een overgang naar Scunthorpe helemaal zitten. Zeker nadat hij onlangs een bezoek bracht aan de club. Volgens Hans Kraay junior, die Van Veen vorig seizoen trainde bij JVC Cuijk en hem tegenwoordig begeleidt, baalt de goalgetter van het afketsen van een overgang.

'Maar ik heb Kevin gezegd dat hij rustig moet blijven en niet moet gaan schoppen naar FC Oss, want die mensen staan gewoon in hun recht', vindt Kraay. 'Kevin heeft helaas geen clausule in zijn contract laten opnemen, geen gelimiteerde transfersom, dus dan snap ik wel dat Oss hem niet zomaar laat vertrekken. Zo vaak hebben ze daar geen pareltje rondlopen aan wie ze wat geld kunnen verdienen.'

Van Veen hoeft niet te wanhopen: meer clubs uit de lagere Engelse divisies hebben hem op het verlanglijstje staan. Omroep Brabant meldde begin deze week concrete interesse van Sheffield United én Sheffield Wednesday. 'Maar daar weet ik niks van, dus als Kevin echt met die clubs in de weer is dan ben ik wel een beetje teleurgesteld', zegt Kraay. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.