FC Oss-spits Van Veen lijkt op weg naar Engeland

Reacties

De toekomst van Kevin van Veen, met negen goals clubtopscorer van FC Oss, ligt hoogstwaarschijnlijk in Engeland. De spits staat in de belangstelling van een reeks Engelse clubs, waarbij Sheffield United, Doncaster Rovers en Scunthorpe United het meest concreet zijn.

FC Oss-spits Van Veen lijkt op weg naar Engeland

De Eindhovenaar reisde vorige week naar Engeland om zich bij die drie clubs te oriënteren. Van Veen raakte vooral onder de indruk van Scunthorpe United, voorlaatste op het derde niveau. 'Maar het is een mooie en grote club, er zitten vijftienduizend mensen op de tribune', laat de aanvaller weten aan Voetbal International. FC Oss zou een prijskaartje van 375 duizend euro op Van Veen hebben geplakt, maar dat bedrag is vooralsnog te gortig voor Scunthorpe.

De 23-jarige spits speelde in de jeugd van PSV, maar brak daar nooit door en debuteerde uiteindelijk namens Helmond Sport in het betaald voetbal. Via amateurclubs Dijkse Boys, UDI'19 en JVC Cuijk, streek hij afgelopen zomer neer bij FC Oss. Met negen goals in veertien wedstrijden doet hij het daar uitstekend. Hij bezet samen met Richairo Zivkovic (Jong Ajax), Vincent Janssen (Almere City FC) en Kevin Brands (FC Volendam) de derde plek op de topscorerslijst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.