FC Oss keihard onderuit bij Topklasser HBS

Reacties

Na FC Eindhoven is ook provinciegenoot FC Oss in het toernooi om de KNVB-beker woensdag uitgeschakeld door een amateurclub. HBS-Craeyenhout was met liefst 4-1 veel te sterk.

FC Oss keihard onderuit bij Topklasser HBS

De Ossenaren staan in de Jupiler League voorlaatste en kunnen zich vanaf nu volledig gaan focussen op het verbeteren van die positie. In het bekertoernooi is de ploeg van Reinier Robbemond (foto), die tegen de nummer voorlaatst van de Topklasse Zondag evenwel voldoende kansen kreeg, namelijk klaar.

De verrassende en grote nederlaag diende zich al na een klein kwartier aan. Mike de Geer zette de thuisploeg op voorsprong. In de persoon van Istvan Bakx (1-1) leek FC Oss orde op zaken te stellen, maar vlak daarna was Tjeerd Westdijk al goed voor de 2-1. Dankzij de tweede goal van De Geer - vlak na de pauze - en een treffer van Willem Six vertrokken Robbemond en co met de staart tussen de benen uit Den Haag.

FC Oss volgde daarmee het slechte voorbeeld van FC Eindhoven, MVV Maastricht, FC Volendam en Eredivisionist ADO Den Haag. Ook die ploegen werden uitgeschakeld door amateurs. Eindhoven verloor woensdag van Koninklijke HFC, een dag eerder waren VV Capelle, FC Lienden en SC Genemuiden te sterk voor respectievelijk MVV, Volendam en ADO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.