FC Groningen rondt komst Maduro af

Reacties

De verwachte rentree van Hedwiges Maduro in de Eredivisie is definitief. FC Groningen kondigt aan dat hij om 17.00 uur gepresenteerd wordt. Dan wordt ook de contractduur bekend.

FC Groningen rondt komst Maduro af

De dertigjarige ex-Ajacied komt over van PAOK Saloniki, waar hij zijn basisplaats verloor en deze week zijn contract liet ontbinden. Maduro moet met zijn Europese ervaring een belangrijk rol gaan spelen in het Europa League-avontuur van de Groningers, liet manager technische zaken Peter Jeltema aan VI weten. De Trots van het Noorden vult met de komst van de controleur de leegte in die na het vertrek van Maikel Kieftenbeld naar Birmingham City ontstond.

Het jeugdproduct van Ajax liet begin 2008 Amsterdam achter zich om zijn geluk te beproeven bij Valencia. Na ruim vier seizoenen bij Los Che werd Sevilla de volgende werkgever. PAOK Saloniki vormde de laatste halte voor de terugkeer naar Nederland. Maduro kwam tot 33 optredens voor de Grieken. Hij speelde tevens achttien interlands, waarin hij geen enkele keer verloor. Vier jaar geleden tegen San Marino (11-0) maakte hij voor het laatst speelminuten in Oranje.

De komst van de ervaren middenvelder maakt de weg vrij voor een tijdelijk vertrek van Yoëll van Nieff. Excelsior wil laatstgenoemde graag van de bekerwinnaar huren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.