FC Dordrecht wacht een grotendeels lege kleedkamer

Reacties

Zelden zal een club eind maart zo weinig spelers onder contract hebben staan als FC Dordrecht. Technisch directeur Marco Boogers komt niet verder dan vier, vijf spelers.

FC Dordrecht wacht een grotendeels lege kleedkamer

Als gevolg van de naderende degradatie en de eenjarige verbintenissen is het nog erg onzeker hoe het elftal van De Schapenkoppen komend jaar eruitziet.

'We hebben net als elk jaar bewust gekozen voor jongens met eenjarige contracten', zegt Boogers tegenover Voetbal International. 'Daarnaast werken we met een paar huurlingen. Dat is ook geen enkel probleem. Dit gaat bij ons al jaren zo en dat verandert niet.'

'Als je degradeert met langlopende, dure contracten, heb je pas écht een probleem. In het verleden zijn er genoeg voorbeelden geweest', aldus Boogers. 'Achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereiding op komend seizoen. Daarbij hou je rekening met twee scenario's: de Eredivisie en de Jupiler League. Maar er staat volgend seizoen hoe dan ook weer een prima selectie.'

FC Dordrecht heeft woensdag acht contracten formeel opgezegd. Het gaat om de aflopende verbintenissen met Josimar Lima, Iliass Haddad, Marvin Peersman, Funso King–Ojo, Adnan Alisic, Mart Lieder, Jordy van Deelen en Filip Kurto. Er worden nog wel gesprekken gevoerd met deze spelers, meldt de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.