Fans pesten aanwinst Saint-Étienne in twee dagen weg

Reacties

Het waren twee mooie dagen. Deze gevleugelde reclameuiting is van toepassing op Anthony Mounier. Saint-Étienne nam namelijk al binnen een week afscheid van de koud aangetrokken aanvaller.

Fans pesten aanwinst Saint-Étienne in twee dagen weg

Vrijdag had Mounier zich nog vol enthousiasme getoond na zijn tijdelijke verhuizing van Bologna naar Saint-Étienne. 'Ik had ook andere opties, maar toen Saint-Étienne kwam had ik geen twijfel. Ik heb de voorzitter gevraagd om met de supporters te kunnen praten… Waar ik ook ga, ik vecht voor de club.'

Mounier besefte namelijk dat zijn overgang niet in goede aarde zou vallen bij de fans van Les Verts. Zijn verleden bij aartsrivaal Olympique Lyon, en vooral het juichen na zijn treffer tegen Saint-Étienne, zorgde voor grote ophef. 'Onze kleuren zullen nooit de jouwe zijn', maakte een spandoek dat ongenoegen duidelijk. 

Nadat trainer Christoph Galtier intern zijn onvrede kenbaar had gemaakt, werd gekozen voor een afscheid van Mounier. Uit voorzorg was hij al buiten de selectie gelaten voor het duel met Toulouse van afgelopen weekend.

Probleem is dat Bologna niet wil meewerken aan het annuleren van de deal. Atalanta Bergamo is naar verluidt bereid een oplossing te bieden voor de bizarre situatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.