Fans in Portugal komen met mooie steunbetuiging aan Dost

Reacties

De fans van Sporting Portugal zijn Bas Dost niet vergeten. In de 28ste minuut werd maandagavond de naam van de Nederlandse spits gescandeerd in het stadion van Boavista. Dost zakte afgelopen weekend in elkaar tijdens de slotfase van de competitiewedstrijd tussen AZ en NEC en ondergaat momenteel diverse tests in een ziekenhuis.

Fans in Portugal komen met mooie steunbetuiging aan Dost
© Pro Shots
AZ
AZ
1 - 2
N.E.C.
N.E.C.

Dost was tussen 2016 en 2019 bijzonder productief als spits van Sporting. In 84 competitieduels liep hij bijna één op één, met 76 doelpunten. De Nederlander kwam met rugnummer 28 in actie voor Sporting en dus kozen de uitfans tijdens het duel bij Boavista ervoor om zijn liedje in de 28ste minuut te laten horen.

Voor Dost ging het afgelopen zondag mis, na diverse updates is inmiddels duidelijk dat het beter gaat met de spits die naar de grond ging vlak voordat de extra tijd inging. Hij bedankte iedereen voor de steun die hij ontving, ook vanuit de internationale voetbalwereld. 'Dat raakt mij. De voetbalwereld is soms hard, maar nu merk ik ook hoe menselijk we kunnen zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.