Falcao: 'Ik wil bij Manchester United blijven'

Reacties

Radamel Falcao was deze zomer een van de grote aanwinsten van Manchester United. Maar in tegenstelling tot onder meer Ángel Di María, Luke Shaw en Daley Blind werd hij tot het einde van het seizoen gehuurd in plaats van direct definitief overgenomen. De Colombiaan gaat voor een langer verblijf.

Falcao: 'Ik wil bij Manchester United blijven'

'Ik wil bij Manchester United blijven', is de spits duidelijk in een interview bij het radiostation Onda Cero. 'United heeft een gokje gewaagd toen ze interesse in mij toonden in een voor mij moeilijke situatie.'

De Colombiaan moest het WK van afgelopen zomer namelijk nog aan zich voorbij laten gaan wegens een ernstige knieblessure. De aanvaller maakte in de voorbereiding op het huidige seizoen zijn rentree nog bij AS Monaco, waarna hij vlak voor de transferdeadline door de Monegasken werd verhuurd aan de Engelse topclub. Manchester United bedong wel direct een optie tot koop.

Falcao: 'Ik ben gegroeid als mens, denk na over veel meer dingen en ben ook wel wat volwassener geworden.'
Falcao: 'Ik ben gegroeid als mens, denk na over veel meer dingen en ben ook wel wat volwassener geworden.'

'Mijn blessure was vervelend, maar het heeft me ook op een bepaalde manier gevormd', haalde Falcao nog iets positiefs uit de zware revalidatieperiode. 'Ik ben gegroeid als mens, denk na over veel meer dingen en ben ook wel wat volwassener geworden', constateerde de nu 28-jarige spits.

Na zijn eerste doelpunt in Engelse dienst, waarmee hij United afgelopen zondag de 2-1 winst bezorgde tegen Everton, kijkt hij al uit naar een langere periode in Manchester. 'Ik heb nog steeds wat tijd nodig om hier te wennen, maar ik voel me nu al erg goed. Op het veld ben ik in harmonie met mezelf, met de bal en met het spel in zijn geheel. Daarom zie ik me hier de komende jaren nog graag spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.