Faber laat Excelsior wachten

Reacties

Ernest Faber heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. NEC, Roda JC Kerkrade en Excelsior hebben belangstelling voor de trainer, die de afgelopen jaren assistent-trainer was bij PSV.

Faber laat Excelsior wachten

De vroegere verdediger wil nu weer op eigen benen staan. Iets wat hij eerder deed bij FC Eindhoven, waar hij een succesvolle tijd kende. Faber laat in zijn keuze voor een club bepaalde voorwaarden meewegen.

Zo wil hij graag zelf een assistent kiezen. Algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior weigert in te gaan op namen over wie de opvolger moet worden van de naar Brentford vertrokken Marinus Dijkhuizen. Het enige wat hij kwijt wil is dat er met twee trainers concrete gesprekken worden gevoerd.

Faber lijkt op zijn beurt een voorkeur te hebben voor NEC en Roda JC, al hebben die clubs meerdere kandidaten in het vizier. De Haan hoopt deze week van een vijftal spelers te horen of zij ingaan op een nieuwe aanbieding. Voor Sander Fischer, Daan Bovenberg, Khalid Karami, Luigi Bruins en Bas Kuipers ligt een contract klaar op Kralingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.