Roda hoopt nog voor play-offs op ja-woord Faber

Reacties

Roda JC Kerkrade hoopt nog voor vrijdagavond kwart voor acht, als voor de club de play-offs beginnen tegen FC Emmen, duidelijkheid te hebben van Ernest Faber.

Roda hoopt nog voor play-offs op ja-woord Faber

De scheidend assistent-coach van PSV is dé kandidaat om vanaf deze zomer de Limburgse club onder zijn hoede te nemen. De trainerspositie van Roda wordt op dit moment op interim-basis bekleed door Rick Plum en Regillio Vrede, de assistenten die doorschoven na het voortijdige vertrek van René Trost.

Gisteravond (woensdag) vond een tweede gesprek plaats tussen Faber en Roda JC, in de persoon van hoofd scouting Toine van Mierlo en hoofd opleidingen/technisch manager Louis Coolen.

Daarbij is de afspraak gemaakt dat de voormalig verdediger, ook begeerd door FC Eindhoven en partijen in het buitenland, voor vrijdagavond laat weten of hij met de club in zee gaat. Een snel besluit past ook in de planning van Faber, die over een paar dagen op vakantie gaat en het liefst daarvoor duidelijkheid wil hebben over zijn toekomst. De leiding van Roda heeft goede hoop dat Faber kiest voor een dienstverband in Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.