Faber houdt clubtopscorer Santos voorlopig op NEC-bank

Reacties

NEC heeft een wel heel opmerkelijke keuze gemaakt. Clubtopscorer Christian Santos is zijn basisplaats de rest van het seizoen namelijk kwijt, meldt de club via de officiële website.

Faber houdt clubtopscorer Santos voorlopig op NEC-bank

Het contract van Santos loopt na dit seizoen af en de clubtopscorer (dertien goals) is niet van plan om die verbintenis te verlengen. Om die reden heeft NEC-trainer Ernest Faber in samenspraak met de club besloten om Santos in het restant van het seizoen op de bank te houden.

Dat betekent dat Mihai Roman per heden de eerste spits is van NEC, dat om 14.30 uur in Doetinchem aftrapt tegen De Graafschap. De Roemeen werd voorafgaand aan dit seizoen overgenomen van Pandurii Targu Jiu, maar heeft nog niet veel indruk gemaakt in Nijmegen en wacht nog op zijn eerste doelpunt. Santos, die in januari veelvuldig in verband gebracht werd met een transfer, blijft wel gewoon deel uitmaken van de wedstrijdselectie.

NEC staat momenteel vijfde in de Eredivisie en doet nog volop mee in de strijd om Europees voetbal. De doelpunten van Santos waren een belangrijk onderdeel van het succes in Nijmegen, maar desondanks kiest de club nu met Roman voor de lange termijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.