NEC jaagt gewoon nog met Limbombe en Santos op plek drie

Reacties

NEC kan zaterdag (20.45 uur) gewoon nog beschikken over Anthony Limbombe en Christian Santos, als het bij winst op AZ de derde plaats in de Eredivisie kan overnemen van Feyenoord.

NEC jaagt gewoon nog met Limbombe en Santos op plek drie

Granada heeft zich officieel bij de Nijmegenaren gemeld voor Limbombe, maar NEC laat aan Voetbal International weten dat de onderhandelingen inmiddels zijn gestaakt. De begeerde Belg (21) was tijdens de vorige transferperiode in beeld bij Leeds United, maar die deal ketste op het laatste moment af.

Christian Santos (27) kan voor een gelimiteerde transfersom van drie ton worden opgehaald uit De Goffert, maar vooralsnog zit er nog geen schot in de zaak. Mocht de Venezolaanse topscorer (dertien goals dit seizoen in de Eredivisie) vertrekken, dan maakt de promovendus werk van een vervanger.

In de wedstrijd tegen AZ vervangt Marcel Appiah de geschorste Todd Kane op de rechtsbackpositie. Aanwinst Mikael Dyrestam zit sinds zijn transfer voor het eerst bij de selectie van trainer Ernest Faber, maar de Zweedse verdediger begint op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.